Waarom zijn de bedragen in de kostentabel soms vervangen door x-jes?

Het antwoord:


Voor het bekijken van de bedragen moet u een abonnement afsluiten op het kostenbestand van GWWkosten. waar deze tabel onderdeel van is.

Heeft u al een abonnement op dit kostenbestand, dan bent u waarschijnlijk vergeten in te loggen.


Mocht u een abonnement hebben op het kostenbestand en ingelogd zijn, dan wil een 'hard refresh' (CTRL+F5) ook wel eens helpen. Dit zorgt ervoor dat de pagina opnieuw wordt geladen vanaf de website en niet uit het geheugen van uw computer wordt gehaald. Mochten er dan nog problemen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Heeft u wel een abonnement op GWWkosten, maar niet op dit pakket? Dan kunt u uw abonnement upgraden. Neem contact op met het Customer Solutions Team via (088) 58 40 600 of via bouwkosten@vakmedianet.nl voor meer informatie.

 

Heeft u nog geen abonnement? U kunt gratis voor twee weken een proefabonnement afsluiten. U krijgt dan toegang tot de tools ramen, calculeren en meerjarenonderhoudbegroting en toegang tot een beperkt aantal kostenregels in onze database. Ga naar de pagina proef voor meer informatie en voor het afsluiten van een proefabonnement.