Wat kan ik op GWWkosten vinden?

Het antwoord:


De website Bouwkosten biedt complete en onderbouwde kostengegevens voor het ramen, calculeren of het maken van een MJO-begroting voor kleinschalige en seriematige woning- en utiliteitsbouwprojecten, maar ook onderbouwde installatiekosten op bouwdeelniveau en op STABU-bestekpostniveau. U kunt door de tabellen bladeren naar de juiste kostengegevens. Maar u kunt ook gebruik maken van de onderstaande online tools.

 

Ramen

Onze tool Ramen gebruikt ruimt 500 referentieprojecten als basis. De volledig onderbouwde kengetallen zijn volgens de NEN2699-normering en inclusief onderhoudshandelingen.

 

Calculeren

Calculeer op bouwdeelniveau volgens de elementenmethode NL/SfB of op werksoortenniveau STABU2 door een eigen onderbouwing op te zetten of via de kant-en-klare recepten voor bouwdelen en werksoorten of besteksposten.

 

Meerjarenonderhoudsbegroting

Een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) is zo gemaakt op basis van kant-en-klare onderhoudsrecepten van bouw-, installatie- en terreindelen.

 

Tevens is een raming direct in te lezen en om te zetten naar een MJOB.

 

Onwerkbaar weer

Dit programma geeft een overzicht weer met weergegevens aan de hand waarvan bepaald kan worden of er sprake is van onwerkbaar weer. Deze gegevens worden rond de vijftiende van elke maand bijgewerkt.

 

 

Meer weten? Ga dan naar de website portal.gwwkosten.nl toe.