Kosten totaal sloop muziekcentrum

Download deze kostentabel

Klik op een bestand hieronder om te downloaden.


Omschrijving

Projectomschrijving
Het gebouw is gesitueerd in een middelgrote stad, goed bereikbaar en omgeven door plantsoen. Het gebouw bestaat uit een grote zaal met daaromheen in drie lagen verkeersruimten, dienstverleningsruimten en lokalen. Plat dak op verschillende niveaus. De bruto-inhoud bedraagt 71.020 m3 op een bebouwd oppervlak van 4.850 m2 .

Ruimtelijke indeling
In het gebouw zijn een concertzaal en conservatorium met dienstverleningsruimten gevestigd. De concertzaal heeft zitgelegenheid voor 830 bezoekers en kan omgebouwd worden voor popconcerten met 2.000 bezoekers. De zaal heeft een inhoud van ongeveer 18.000 m3 met 18 m als grootste hoogte. Het conservatorium bestaat uit leslokalen en studieruimten.

Constructie
De fundering bestaat uit stroken, platen en poeren van gewapend beton, de funderingsopmetselingen bestaan uit kalkzandsteenblokken.
De buitenwanden zijn uitgevoerd in spouwmuurconstructies, buitenspouwblad B-2 betonstenen, 80 mm isolatie, binnenspouwblad deels schoonwerk, deels vuilwerksteen.
De binnenwanden bestaan deels uit schoonwerk betonsteen, deels uit vuilwerksteen. De technische ruimten bestaan uit porisosteen. De beganegrondvloeren zijn deels uitgevoerd in cassetteplaatvloer met druklaag en deels in het werk gestort. De verdiepingsvloeren en balkons bestaan uit breedplaatvloeren van 180 mm dik of zijn in het werk gestort beton, dikte 240 mm. De hoofddraagconstructie bestaat uit betonnen kolommen en balken.
De dakconstructie van de grote zaal bestaat uit samengestelde spanten van kokerprofiel, opgelegd op stalen jukken van profielstaal. Daken bestaan uit geprofileerde stalen dakplaten of uit breedvloerplaten, voorzien van isolatie en bitumineuze dakbedekking. De aluminium kozijnen zijn voorzien van isolatieglas.

Afwerking
De binnenwanden, vloeren en plafonds zijn ten behoeve van de akoestiek deels voorzien van steenwolisolatie of absorbtiepanelen.

Installatie
Luchtbehandeling en verwarming werken volgens een gescheiden systeem. Voor verticaal transport zijn 2 personenliften (29 personen) geïnstalleerd. Voor de elektrische voorzieningen is een 630 kVA trafo in de hoogspanningsruimte geïnstalleerd.

Tabel

ElementenclusterKosten per
Elementm2 BVOm3 BI
Fundering x,xx x,xx x,xx
Draagconstructie x,xx x,xx x,xx
Daken x,xx x,xx x,xx
Binnenafwerking x,xx x,xx x,xx
Installaties x,xx x,xx x,xx
Terrein x,xx x,xx x,xx
Directe projectvoorzieningen x,xx x,xx x,xx
Indirecte projectvoorzieningen x,xx x,xx x,xx
Project eindtotaal x,xx x,xx x,xx

Afbeeldingen

Toelichting

Er zijn geen toelichtingen.

Reageren

Heeft u vragen over deze kostentabel? Of suggesties voor verbetering? Dan horen wij dat graag! Vul uw vraag/opmerking hieronder in. Uw bericht wordt dan rechtstreeks verstuurd naar Alexander Reijtenbagh de beheerder van deze tabel(len). Bedankt!


 Dit is een verplicht veld


 Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld

Verplicht Dit is een verplicht veld.