Duiker, rechthoekig profiel, beton

Download deze kostentabel

Klik op een bestand hieronder om te downloaden.


Omschrijving

Omschrijving
Materiaalprijzen betonnen duiker, rechthoekig profiel.
Belasting 100 kN/m2, mof/spie verbinding met opgelijmde rubberring.

Tabel

Breedte in mmPrijs per m
Hoogte in mm
1.0001.2501.5001.7502.0002.2502.500
1.000 x,xx x,xx x,xx x,xx
1.250 x,xx x,xx
1.500 x,xx x,xx x,xx x,xx
1.750 x,xx x,xx x,xx
2.000 x,xx x,xx x,xx x,xx x,xx x,xx
2.250 x,xx x,xx
2.500 x,xx x,xx x,xx x,xx x,xx x,xx

TOELICHTING EN CONDITIES



Toelichting

Als abonnee hebt u toegang tot het databestand 'Materiaalprijzen', dat ingedeeld is volgens de RAW-systematiek. Onder die subwerkcategoriƫn waar voor calculaties materiaalprijzen nodig zijn, is een xx.xx.91-post aangemaakt. Deze post bevat prijzen van de, voor die subwerkcategorie, betreffende materialen.


Prijscondities

De richtprijzen in dit databestand zijn gerelateerd aan bepaalde prijscondities. Deze condities kunnen afwijken van de prijscondities die voor u gelden. Dit kan een juiste prijsvorming in de weg staan. Daarom moet u de prijscondities steeds goed vergelijken met de voor u geldende condities.


Peildatum

Het prijsniveau van de gepubliceerde richtprijzen voor het inkopen van materialen is niet meer gebaseerd op een vaste peildatum. Prijswijzigingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt en kenbaar gemaakt op deze site, kortom ze zijn altijd actueel.


Algemene condities

Voor zover er geen kwantumprijzen in de tabellen zijn vermeld, zijn de richtprijzen voor materialen gebaseerd op redelijke hoeveelheden, respectievelijk volle vrachten, jaarcontracten en seriematigheid. Indien niet anders vermeld, gelden de prijzen netto, franco werk.

De richtprijzen zijn uitgedrukt in euro, exclusief BTW.

Reageren

Heeft u vragen over deze kostentabel? Of suggesties voor verbetering? Dan horen wij dat graag! Vul uw vraag/opmerking hieronder in. Uw bericht wordt dan rechtstreeks verstuurd naar Eddy Schwartz de beheerder van deze tabel(len). Bedankt!


 Dit is een verplicht veld


 Dit is een verplicht veld



 Dit is een verplicht veld

Verplicht Dit is een verplicht veld.