Werkbare dagen

 

Foto Werkbare Dagen

 

 

Werkbare dagen

Om te bepalen of contractueel overeengekomen bouwtijden niet worden overschreden, is het belangrijk om te weten welke werkbare dagen een jaar bevat. Het bepalen van het juiste aantal werkbare dagen kan worden uitgezocht door een jurist.

Veel sneller is de tool van Bouwkosten.
Dankzij ons complete overzicht van weerregistraties in Nederland ontvangt u een correct overzicht van alle werkbare dagen gedurende een bepaalde periode en kunt u aan de hand daarvan bepalen of er daadwerkelijk sprake is van onwerkbaar weer.

 

Rapport op maat - "Werkbare dagen"

U geeft aan voor welke periode en voor welk postcodegebied u het aantal werkbare dagen wilt weten. Onze data gaat terug tot 2004. Gegevens zijn opvraagbaar tot het einde van de maand voorafgaand aan de datum van aanvraag.


Voor het bedrag van € 90,- (excl. btw) ontvangt u:

Een compleet rapport met gegevens van de werkbare dagen;

Voor het postcodegebied of meetstation van uw keuze;

Alle gewenste gegevens voor een eenmalige betaling, achteraf betalen is mogelijk via een factuur.

 

Bestel nu: 

Vul of een meetstation of een postcode in.

Standaard zijn de gegevens opvraagbaar vanaf 1 januari 2004.
Gegevens zijn opvraagbaar tot vorige maand.*)
Vul eventueel uw bedrijfsnaam in.
Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw straat en uw huisnummer in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Heeft u nog aanvullende opmerkingen? Hier kunt u ze kwijt.


 

 

Vragen?

Mail dan naar redactiebouwkosten@vakmedianet.nl.

Aandachtspunten

Per 1 januari 2016 is station Valkenburg komen te vervallen. Vanaf deze datum zijn bij station Valkenburg (ZH) de meetgegevens van station Voorschoten (ZH) opgenomen.

Per 1 februari 2014 is het weerstation Wilhelminadorp komen te vervallen. Per 1 januari 2018 is dit station opnieuw in gebruik genomen en zjin de weergegevens beschikbaar. Gedurende de tussenliggende periodekunt u het beste gebruik maken van het weerstation Westdorpe.

Per 1 december 2008 is het weerstation Soesterberg komen te vervallen. Vanaf deze datum kunt u het beste gebruik maken van het weerstation De Bilt of Deelen.

De weergegevens van Lauwersoog en van Vlissingen zijn niet meer zichtbaar, deze gegevens waren tot 1 januari 2000 beschikbaar.

 

Overige informatie

Werkbare dagen voor de bouw
De werkbare dagen die u te zien krijgt zijn samengesteld door de professionele bouwkundige redactie van bouwkosten en puur gericht op de werkbare dagen in de bouw.

 

Werkbare dagen per maand
*) De werkbare dagen die u van ons ontvangt zijn per maand verdeeld. U kunt de werkbare dagen opvragen tot de maand voorafgaand aan de huidige maand. Voorbeeld: medio september 2017 kunt u de werkbare dagen opvragen tot en met eind augustus 2017.